Royal Canin Health Cat Babycat Milk 300 gr

3182550710862
18,37 €
Impostos inclosos

Llet Gats Cadells i Joves Totes les Races Dieta Normal Llet. Format de 300 gr

Aquest producte es donarà a la protectora, no és per ús particular

Aliment d'alta gamma especialment indicat per a gatets (de 2 a 12 mesos) en període de lactància.

BENEFICIS

  • CREIXEMENT ARMONIÓS: La composició de BABYCAT milk és el més semblant possible a la llet de gata per a un creixement regular i harmoniós, amb alts nivells d'energia i proteïna.
  • SEGURETAT DIGESTIVA: BABYCAT milk conté proteïnes ultra-digestibles acuradament seleccionades i lactosa en quantitat molt similar al de la llet materna. És especialment indicada per al sistema digestiu dels gatets perquè no conté midó (els gatets no secreten suficient amilasa per digerir el midó). Finalment, el contingut addicional de FOS (Fructo-oligo-sacàrids) ajuda mantenir un equilibri saludable de la flora digestiva.
  • FÀCIL DE PREPARAR: Gràcies a la seva exclusiva fórmula, BABYCAT milk es dissol instantàniament i per complet, sense sediment, creant una llet totalment homogènia.
  • ENRIQUIDA AMB DHA: El DHA està naturalment present en la llet de la gata: la seva acumulació és essencial durant la fase de lactància, fase crucial del desenvolupament cerebral del gatet. Per això, la fórmula de BABYCAT Milk està enriquida en EPA/DHA.

COMPOSICIÓ

Proteïnes làcties, greixos lactis, olis vegetals (incloent oli ric en àcid araquidònic), proteïnes de lactosèrum, oli de peix (font de DHA), minerals, fructooligosacàrids.

COMPOSICIÓ ANALÍTICA

  • Proteïna bruta: 33%
  • Olis i greixos bruts: 39%
  • Cendres brutes: 6%
  • DHA: 1 g/Kg

Royal Canin Health Cat Babycat Milk 300 gr. Llet Gats Cadells i Joves Totes les Races Dieta Normal Llet

Activitat o salut, dietes especials
Creixement i Desenvolupament dels Ossos
Lactància
Edat
Cadells
9924 Elements

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Hola! Abans de realitzar alguna compra, l'informem que es tracta d'una web per fer donacions a Protectores. Tot el que compri aquí serà lliurat directament a la protectora que hagi triat.

Si desitja comprar menjar per la seva mascota, faci clic a "Comprar per les meves mascotes a Gos i Gat Alimentació".

Moltes gràcies!

Aquest lloc utilitza cookies per a millorar l'experiència de navegació i ús del web. A l'utilitzar el nostre lloc, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació